Levertijd:

U wilt natuurlijk graag weten wanneer u de door u bestelde artikelen bezorgt krijgt.
Hiervoor hebben wij onze kleurcode (groen, geel, oranje)ontwikkeld.

Kleurcode Groen.
U besteld op een werkdag voor 15:00 uur uitsluitend artikelen met de levertijd in het groen. Dan wordt u bestelling nog die dag verzonden. In de meeste gevallen kunt u dan u bestelling de volgende dag al in huis hebben.

Kleurcode Geel

U besteld op werkdagen artikelen met de levertijd in het geel. Dan betreft het artikelen die wij op dat moment niet voorradig hebben. Wij gaan ze bestellen bij onze leverancier, en indien ze daar voorradig zijn sturen wij uw bestelling naar u op. De levertijd kan dan oplopen tot 10 werkdagen.

Kleurcode Oranje

U Besteld op werkdagen artikelen met de levertijd in het oranje. Dan betreft het artikelen die op dat moment niet meer leverbaar zijn en door ons als pre-order bij de leverancier geplaats wordt. Soms staat er een indicatie leverdatum bij deze artikelen maar dit is uitsluitend een indicatie en niet bindend. Zodra de artikelen bij de leverancier beschikbaar zijn ontvangen wij ze en kunnen wij ze aan u toe laten komen.

Welke kleurcode uw bestelling ook heeft u ontvangt altijd, zodra uw bestelling door ons verzonden wordt, een track en tracé code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Combinatie kleurcodes
Wanneer krijgt u nu uw bestelling geleverd als uw bestelling uit verschillende kleurcodes bestaat. Wij hanteren dan standaard de langstelevertijd. Dus heeft u artikelen met kleur groen en geel dan kan de levertijd oplopen tot 10 werkdagen. Heeft u artikelen met kleurcode groen en oranje dan is het afwachten wanneer de pre-orde artikelen binnenkomen. Wij adviseren dan ook altijd om kleurcode oranje altijd apart te bestellen van uw andere artikelen.

VERZENDKOSTEN

Gemeente Westerkwartier

Woon je in de gemeente westerkwartier dan kan je natuurlijk altijd even een afspraak maken om langs te komen in Grootegast. Shop je liever online, heb je alleen artikelen met kleurcode groen, bestel je minimaal voor € 35,- en ook nog op een normale werkdag voor 17:00 uur. zorg dan dat er iemand thuis is tussen 18:00 en 21:00 uur want dan komen wij persoonlijk je bestelling thuis afleveren.

Verzendkosten Nederland

Bij een bestelling vanaf € 35,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je hier niet aan komen dan betaal je € 7,50 aan transport en handelingskosten.

Verzendkosten Belgie

Bij een bestelling vanaf € 100,– nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je hier niet aan komen dan betaal je € 17,50 aan transport en handelingskosten.

Versandkosten Deutschland

Bei einer Bestellung ab € 150,- übernehmen wir die Versandkosten. Bei Bestellungen unter € 150,- zahlen Sie € 27,50  für Transport- und Bearbeitungskosten.