Levertijd:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Wij hopen uw bestelling in dat geval binnen 6 werkdagen naar u te kunnen verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wanneer geldt: voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Bestel je uitsluitend artikelen die beperkt leverbaar zijn (er wordt dan bij het product een voorraad benoemd) en je bestelling is voor 15:00 uur door ons ontvangen dan wordt het nog diezelfde dag verzonden.
U ontvangt van de bezorgdienst via e-mail een track en trace bericht vanaf het moment dat het pakket bij hun is aangemeld.

Artikel van je bestelling niet voorradig bij ons?
Wij verzenden bestellingen standaard op dinsdag naar onze leverancier. Deze bestellingen dienen dan wel tussen maandag 9:01 en maandag 9:00 bij ons binnen te zijn. Bestel je maandag voor 9:00 uur dan wordt het in principe de volgende dag verzonden.

Verzendkosten Nederland:

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
– €4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen en bij besteding onder de €20,-
– Gratis voor bestellingen vanaf €20,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL of via onze eigen bezorgdienst. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten België:

– De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €15,- voor de meeste producten.
– Bij echt grote producten zoals bijvoorbeeld kabinetten, surrounds, bepaalde matten en verlichting geldt een toeslag van €45,- exclusief btw. Dit wordt door de bezorgdienst aan ons berekend. Hier kunnen wij niet anders dan deze kosten door te berekenen aan u.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet exact benoemen.

Voor inwoners van Noardeast-Fryslân (dezelfde dag thuisbezorgd:)

Dartshop Bullseye Darts uit Nes (boven Dokkum) bezorgd ook dezelfde dag thuis. Dit geldt alleen voor de inwoners van de gemeente Noardeast-Fryslân. Wanneer wij uw bestelling op voorraad hebben en u besteld voor 16.00 uur, dan krijgt u uw bestelling dezelfde dag nog thuis bezorgd.

Voorwaarden:
– Vandaag besteld voor 16.00 uur is vandaag nog gratis thuisbezorgd!
– Alleen geldig voor inwoners van de gemeente Noardeast-Fryslân
– Minimum besteding is €20,-
– Geldt alleen voor de voorradige artikelen (Zie facebook posts)
– Zolang de voorraad strekt op=op
– Deze bezorging geldt niet op zondagen en feestdagen