Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Wij hopen uw bestelling in dat geval binnen 4 werkdagen aan u toe te laten komen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
– €3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
– Gratis voor bestellingen vanaf €20,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor inwoners van Noardeast-Fryslân (dezelfde dag thuisbezorgd:)
Dartshop Bullseye Darts uit Nes (boven Dokkum) bezorgd ook dezelfde dag thuis. Dit geldt alleen voor de inwoners van de gemeente Noardeast-Fryslân. Wanneer wij uw bestelling op voorraad hebben en u besteld voor 16.00 uur, dan krijgt u uw bestelling dezelfde dag nog thuis bezorgd.

Voorwaarden:
– Vandaag besteld voor 16.00 uur is vandaag nog gratis thuisbezorgd!
– Alleen geldig voor inwoners van de gemeente Noardeast-Fryslân
– Minimum besteding is €20,-
– Geldt alleen voor de voorradige artikelen (Zie facebook posts)
– Zolang de voorraad strekt op=op
– Deze bezorging geldt niet op zondagen en feestdagen