Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  €5,75 tot €7,50 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Hoe te handelen bij retouneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht verzoeken wij u als volgt te handelen:

  1. Vul het retourformulier in die u onderaan de pagina aantreft.
  2. Stuur een e-mail aan info@nobeco.nl onder vermelding van retourzending BullseyeDarts.
    Voeg het ingevulde herroeping-retourformulier als bijlage bij

U dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de -ondernemer geretourneerd worden. Dat houdt in:

  • Dartpijlen mogen niet gebruikt zijn 
  • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden
  • De retourartikelen dienen -indien redelijkerwijze mogelijk - onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn
  • Indien schade is ontstaan aan het product, en aantoonbaar is dat er meer met het product is gebeurd dan verwacht mag worden om te beoordelen of u het wilt houden, komen de kosten van deze schade voor uw rekening. De verpakking mag zijn opengemaakt. Het product mag echter geen vlekken, (rook-)geuren of andere schade bevatten. Indien er slijtage of schade is opgetreden, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

 

Wij zullen na ontvangst van uw retourzending het door u betaalde orderbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u crediteren. Alle herroepingen en retourzendingen vallen onder artikel 6 van de algemene voorwaarden