Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,90 tot 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de -ondernemer geretourneerd worden. Dat houdt in:

  • De retourartikelen dienen onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn
  • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bullseyedarts.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt ook gebruik maken van ons retour formulier. U bent dit niet verplicht te gebruiken maar wij zijn wel verplicht dit formulier aan u aan te bieden. De volgende link bevat het herroepings/retour formulier als PDF: Herroeping - Retourformulier Bullseye Darts