Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  €3,90 tot €6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Hoe te handelen bij retouneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht verzoeken wij u als volgt te handelen:

  1. Vul het retourformulier in die u onderaan de pagina aantreft.
  2. Stuur een e-mail aan info@bullseyedarts.nl onder vermelding van retourzending.
    Voeg het ingevulde herroeping-retourformulier als bijlage bij

U dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de -ondernemer geretourneerd worden. Dat houdt in:

  • De retourartikelen dienen onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd te zijn
  • Dartpijlen mogen niet gebruikt zijn 
  • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden
  • Kleding mag uitsluitend gepast worden en dient altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst aangemeld te worden als retour en mag slechts zorgvuldig uit de verpakking worden gehaald om 1x te passen. 

 

Wij zullen na ontvangst van uw retourzending het door u betaalde orderbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u crediteren. Alle herroepingen en retourzendingen vallen onder artikel 6 van de algemene voorwaarden 

De volgende link bevat het herroepings/retour formulier als PDF: Herroeping - Retourformulier Bullseye Darts